Esküdj velünk

Szállítás és Fizetés

Szállítás és Fizetés

SZÁLLÍTÁSI ÉS FIZETÉSI FELTÉTELEK

 

Fizetési lehetőségek a MatricArt-nál 

Bankkártya

A rendelés kifizetése a bankszámládhoz tartozó bankkártya megterhelésével történik. Az összeg a rendelés feladásakor kerül kifizetésre.

A „fizetés”-re kattintva megjelenik egy űrlap, amelyen fel kell tüntetni a bankkártya adatait. VISA, MasterCard típusú kártyákat fogadunk el. 

Sikeres bankkártyás fizetés esetén a Simple rendszere üzenetet küld a sikeres tranzakcióról! 

Postai utánvét 

A rendelés kifizetése a szállítás napján történik a csomag átvételekor készpénzben, vagy bankkártyás fizetéssel a kiszállítást végző futárnál. 

Előre történő átutalás 

Amennyiben az előre történő átutalást választod fizetési módnak, akkor a megrendelés során visszaigazolt összeget (termék(ek) ára + szállítási díj) a Plasmart Kft. bankszámlájára kell elutalni. A megrendelt termékek gyártását az összeg beérkezése után kezdjük meg. 

Az átutaláshoz szükséges adatok: Plasmart Kft – MBH Bank Nyrt. – 50800111-15351883 

Az átutalás kérjük minden esetben megadni a megrendelés számát, valamint a megrendelő nevét! 

Készpénzes fizetés 

Személyes átvétel esetén lehetőséged van a csomag árát készpénzben, vagy bankkártyával fizetni telephelyünkön. Személyes átvételnél nem számolunk fel szállítási díjat! Telephelyünk címe: Plasmart Kft – 7627 Pécs, Vadász u. 54 (ART-IST Kreatív Csoport) 

Szállítási díj és szállítási idő 

Szállítási díj: Házhoz szállítás esetén a kiszállítás díja Magyarország területén csomagonként változik-! 40.000Ft-os rendelési összeg felett a megrendelt termékeket 0Ft-os díjért postázzuk! 

Szállítási idő: megrendeléstől számított 4-8 munkanap, előre történő átutalás esetén 4-8 munkanap az összeg beérkezését követően.


 Szállítási módok az EsküdjVelünk-nél:

Házhozszállítás 

A kiszállítást a Magyar Posta futárszolgálata végzi. A Magyar Posta e-mailben értesít arról, hogy a rendelésed kiszállítás alatt áll. Ebben az e-mailben linket is találsz, melynek segítségével nyomon követheted a csomagot. A Magyar Posta futár kézbesíti a csomagot. Ha az adott időpontban a futár nem találja a címzettet otthon, akkor értesítést hagy vagy megpróbálja másnap ismét kézbesíteni a csomagot. Az át nem vett megrendelés a postán 5 napig lesz megőrizve. Az át nem adott csomagot visszaküldik cégünk címére. A kiszállítás a csomag feladását követően 1-2 munkanapot vesz igénybe. Csomagod kiszállítását a Magyar Posta Nyomkövető rendszerében tudod figyelemmel kísérni egyedi csomagszámod alapján. A csomag egyedi sorszámáról érdeklődj elérhetőségeinken! A Magyar Posta nyomkövető rendszere itt érhető el: 

Postán maradó csomag 

Kiszállítás esetén lehetőséged van a csomagot Postán maradó csomagként kérni. A Magyar Posta e-mailben értesít arról, hogy a rendelés elhagyta telephelyünket és átadtuk a Magyar Postának. Ebben az e-mailben egy linket is találsz, melynek segítségével nyomon követheted a csomag útját. A postás értesítést hagy a postaládában arról, hogy a csomag megérkezett a postára. Az értesítés tartalmazza a csomag számát, a posta és a címzett adatait. Az átvételhez be kell mutatni egy személyazonosságot igazoló dokumentumot. Az átvételre 5 nap áll rendelkezésedre.