Esküdj velünk

2024 legelragadóbb esküvői helyszínei

Dátum

2024-ben is számos csodás esküvői helyszín közül választhatunk majd, ezért arra gondoltunk összeszedjük neked melyek lesznek az idei év legjobbizgalmasabbnak tűnő helyszín típusai.

Kertek és kastélyok

A romantikus kastélyok és idilli kertjeik nem igazán tudnak kimenni a divatból, hiszen olyan időtlen eleganciát és romantikus hangulatot idéznek, amely továbbra is tökéletes választássá teszi őket a nagy nap lokációjának.

Tengerpartok és lagúnák

A homok tengerpart, a naplemente fényei és a friss tengeri szellő egyből megozza az ember kedvét egy kis házasságkötéshez, nem véletlen, hogy idén egyre több pár választja az egzotikus helyszínek egyikét. A felejthetetlen élmény persze költségesebb, mint egy hagyományos belföldi helyszín, ám olyan életre szóló pillanatokra tehetünk szert e lokációk választásával, amelyek egyre vonzóbbá teszik az „esküvőre spórolás” ideáját.

Urbánus helyszínek

A Szex és New York filmek óta tudjuk, hogy igenis pompás hangulatra készülhetünk egy nagyvárosi esküvő tervezésekor. Legyen az egy sikkes tetőterasz vagy egy pályaudvar elzárt része, esetleg egy eldugott hátsókert a lényeg a romantikus hangulat és a nagyvárosi nyüzsgés egészséges kohéziója, amitől igazán főszereplőnek érezhetjük magunkat házasságunk kezdődő filmremekében.

Természeti környezet

Idén is egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek az olyan, természeti értékek közelében lévő helyszínek, amelyek teljesen egyedi hangulatot kölcsönöznek esküvőnknek. Célszerű olyan helyekben gondolkodni, ahol nem szükséges külön engedélyt kérnünk, ám egészen közel érezhetjük magunkat Föld Anyához.

Kiváló választás lehet egy kiváló panorámával megáldott hegycsúcs, egy tóparti tisztás vagy egy lebilincselő látványt nyújtó fenyves is.

Pajta

Vissza a gyökerekhez, gondolhatnánk a pajtaesküvőkről, ám olya mértékben megnőtt országunkban a falusi hangulatot idéző helyszínek száma, hogy érdemes elgondolkodnunk az említett helyszín lefoglalásán. A pajtaesküvők jellegzetessége a könnyed, játékos hangulat és a hajnalig tartó táncos, bohém vígasság. Ki ne akarná utóbbi kettőt saját esküvőjére? Irány a pajta!

Bármelyik lebilincselő helyszínt is választod, fontos, hogy minden szervezéshez szükséges dekorációs elem és kiegészítő rendelkezésedre álljon. Ebben és még sok minden másban tud neked segíteni az EsküdjVelünk csapata, ezért bátorítunk, hogy vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy együtt tervezhessük meg esküvői weboldalad, ültetőkártyáidat és meghívóidat!

További
bejegyzések