Esküdj velünk

TOP 10 must have esküvői kiegészítő

Dátum

Az esküvő tervezése során számos részletre kell odafigyelni, legyen szó a tökéletes helyszín kiválasztásáról vagy a megfelelő ruha megtalálásáról. Nem szabad azonban megfeledkezni az esküvői kiegészítők fontosságáról sem, hiszen ezek az apróságok képesek fokozni az összhatást úgy, hogy az esemény összhatása és stílusa még szemkápráztatóbb legyen. Éppen ezért ebben a cikkben felfedjük esküvőd tíz legfontosabb kiegészítőjét, amelyekre a legtöbb menyasszony nem is gondol az esküvői előkészületek során!

Az esküvő tervezése során számos részletre kell odafigyelni, legyen szó a tökéletes helyszín kiválasztásáról vagy a megfelelő ruha megtalálásáról. Nem szabad azonban megfeledkezni az esküvői kiegészítők fontosságáról sem, hiszen ezek az apróságok képesek fokozni az összhatást úgy, hogy az esemény összhatása és stílusa még szemkápráztatóbb legyen.

Éppen ezért ebben a cikkben felfedjük esküvőd tíz legfontosabb kiegészítőjét, amelyekre a legtöbb menyasszony nem is gondol az esküvői előkészületek során!

Pompás fátyol

A fátyol időtlen kiegészítő, amely eleganciával és kellemes sejtelmességgel ruházza fel az esküvői szettedet. Legyen szó hagyományos hosszúságú fátyolról,  vagy divatos kalitka fátyolról, ez a  kiegészítő nagyban hozzájárul menyasszonyi tökéletességed megteremtéséhez.

Ragyogó fejdísz

Sokan ódzkodnak tőle, azonban egy visszafogott fejdísz még magasabb szintre emelheti megjelenésed a nagy napon. Választásod akár tiarára, akár hajtűre vagy fejpántra esik, fontos, hogy e kiegészítő hűen tükrözze stílusod, így még magabiztosabb lehetsz az életed egyik legemlékezetesebb napján.

Egyedi ékszer

Legyen az lenyűgöző nyakék, vagy egy elegáns fülbevaló, az egyedi ékszerektől még emlékezetesebb lehet esküvői szetted. Válassz olyan darabokat, amelyek harmonizálnak a ruháddal és személyes stílusoddal, továbbá érdemes egy egységes megjelenésre törekedned, ezzel kihangsúlyozva ruhád, alakod vagy személyiséged. Válasz klasszikus finom gyöngyöket az időtálló és autentikus megjelenéshez, vagy voksolj a szuggesztív és grandiózus gyémántokra, esetleg vállalj be valami merész és trendi féldrágakövet vagy bizsut.

„A cipő”

Minden menyasszonynak van elképzelése, de valójában a legtöbben több cipővel készülnek a nagy napra. Esküvői cipőidnek nemcsak kényelmesnek kell lenniük, hanem stílusosnak is, hiszen egyszerre kell bennük jól mutatnod a képeken és magabiztosan végig vonulnod az egyes helyszíneken. Válassz olyan lábbeliket, amelyek tükrözik személyiségedet és megfelelően kiegészítik esküvői ruhád mintázatát. Fontolj meg olyan egyedi részleteket, mint például a csipkedíszes berakások vagy színes sarkak, melyektől teljesen egyedi megjelenést kölcsönözhetsz esküvői szettednek.

Esküvői táska

Esküvőd egyik legelegánsabb és legklasszikusabb kiegészítője lehet egy jól eltalált esküvői táska, ami praktikussága mellett kiválóan egészítheti ki esküvői megjelenésed. Keress olyan darabot, ami tökéletesen kiemeli ruhád és stílusod jellegzetességeit, ám rendelkezik elegendő hellyel ahhoz, hogy elférjen benne minden szükséges tárgyad, felszerelésed.

Elegáns kesztyűk

Az esküvői szett egyik legmegosztóbb eleme a vintage bájjal és eleganciával fűszerezett esküvői kesztyű, ami csak kevesen választanak a nagy napra. Hidd el, egy jól eltalált, elegáns kesztyű felejthetetlen megjelenést kölcsönöz viselőjének, nem hiába választották olyan szupersztárok is az esküvői kesztyűs megjelenést, mint Marilyn Monroe vagy Audrey Hepburn.

Esküvői öv vagy masni

Ha szeretnéd kihangsúlyozni ruhád, vagy derékvonalad, mindenképp gondolkodj el egy esküvői övön vagy kötős masnin. Legyen egyszerű, „A” vonalú ruhád vagy sellő formájú, testhezálló öltözéked egy stílusodhoz illeszkedő öv, vagy masni még magasabb szintre képes emelni esküvői megjelenésed!

Stílusos kiegészítők a hideg ellen

Manapság egyre gyakrabban hallhatunk téli esküvőkről, amelyek szabadtéren bonyolítanak le. Ebben az esetben nem mindegy, hogy az ara milyen ruhát ölt magára, ezért a legtöbb téli esküvőre javasolni szoktak valamilyen kiegészítőt a hideg ellen. Válassz például műszőrme bundát, finom csipkés bolerót vagy divatos kis kabátot, hogy az igen kimondása közben ne csak szívedben érezz melegséget!

Személyre szabott esküvői harisnya

Az esküvői harisnya hagyományos kiegészítő, amely romantikát és játékosságot ad öltözékednek. Személyre szabott harisnyád lehet teljesen egyedi, bonyolult csipkével díszített, extra hímzéssel készült vagy akár „örök kék” mintázatokkal tarkított is.

Virágos kiegészítők

Végül, de nem utolsó sorban vedd számításba esküvői megjelenésedet tervezésekor a virágos kiegészítőkkel, amelyek természetességet és laza eleganciát kölcsönöznek szettednek. Készíttess feltűnő virágkoszorút, finom kialakítású hajtűt vagy bájos csuklódíszt, de ne feledd, a kevesebb néha több szabályt! Ezek a naturális és élénk elemek virágos kiegészítők segítenek játékosabbá tenni szetted!

Az esküvő napja egyszerre szól a szeretetről, életed párjáról, Rólad és saját stílusodról, ezért célszerű az alkalomhoz illő, stílusoddal és az esküvő tematikájával párhuzamba helyezhető kiegészítőket választanod!

Ha minden kiegészítőt kipipáltál, vess egy pillantást legszebb esküvői meghívóinkra, vagy csomag ajánlatainkra, hogy ne csak Te, de az egész esküvő lebilincselő látványt nyújtson, amely örökké emlékezetes marad a résztvevők számára!

További
bejegyzések